Tuinontwerp in Bergen op Zoom en omgeving

Tuinontwerp Bergen op Zoom

Woont u in Bergen op Zoom of in de directe omgeving en wilt u een compleet nieuwe tuin laten ontwerpen? Of werkt u bij een bedrijf in deze regio en wilt u de bedrijfstuin laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden? Kies dan voor Jansen Hoveniers! Wij zijn een hoveniersbedrijf in West-Brabant en wij ontwerpen de meest mooie droomtuinen voor particulieren én zakelijke klanten in de wijde omgeving, waaronder ook in Bergen op Zoom!

De werkwijze van Jansen Hoveniers

Schakelt u de hulp in van Jansen Hoveniers, dan helpen we u hierbij op een vaste werkwijze. We beginnen allereerst met het ontwerpen van uw tuin. Hierbij nemen we graag een kijkje in uw tuin en bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we met u in gesprek en inventariseren we uw wensen. Op basis hiervan komen we met een ontwerp op maat. Gaat u akkoord met dit tuinontwerp, dan gaan onze ervaren hoveniers aan de slag met de aanleg van de tuin. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en over een hart voor vakmanschap: u zult geheid versteld staan van het resultaat! Na het tuinaanleg kunnen we uiteraard ook het onderhoud van de tuin op ons nemen! We hanteren hiervoor handige onderhoudscontracten. Dat werk wel zo prettig!
 

Exclusieve en vernieuwende tuinen

Jansen Hoveniers is gevestigd in de West-Brabantse plaats St. Willebrord. Wij zijn geen standaard hoveniersbedrijf dat werk met ‘u vraagt, wij draaien’. Wij ontwerpen de meest exclusieve, vernieuwende en gewaagde tuinen. Dit zijn tuinen die anders zijn dan anders. Deze tuinen realiseren we voor particulieren en zakelijke klanten in de wijde omgeving, waaronder RoosendaalBreda, Tilburg, Antwerpen en Rotterdam!
 

Vraag het onze tuinspecialisten

Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Jansen Hoveniers? Of overweegt u om uw tuin door ons te realiseren? Bekijk onze gerealiseerde tuinprojecten en doe volop inspiratie op! Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen: onze ervaren en enthousiaste tuinspecialisten lichten een en ander graag aan u toe. Tot ziens!