Tuinontwerp in Dordrecht en omgeving

Tuinontwerp Dordrecht

Woont of werkt u in Rotterdam en omgeving en wilt u een compleet nieuwe tuin of bedrijfstuin? Of wilt u dat uw tuin wordt gemoderniseerd en wordt voorzien van de meest innovatieve en moderne inzichten? Kies dan voor het vakmanschap en de liefde voor tuinen van de hoveniers van Jansen Hoveniers. Wij zijn een hoveniersbedrijf uit het West-Brabantse St. Willebrord en wij ontwerpen de meest mooie droomtuinen voor particulieren én zakelijke klanten in de wijde omgeving, zoals de Dordrecht en de Drechtsteden.
 

Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud

Het ontwerpen van uw droomtuin: dat is het doel van Jansen Hoveniers. Hierbij beginnen we allereerst met het inventariseren van de tuin: welke vorm heeft de tuin en welke bomen zijn er aanwezig? Vervolgens gaan we met u in gesprek, waarbij we uw wensen en uw ideeën inventariseren. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuis in de tuin, een zwembad of een vijver? Alles nemen we mee en verwerken we in een gedetailleerd tuinontwerp. Zo ziet u gemakkelijk hoe uw tuin eruit kan komen te zien. Gaat u akkoord met dit ontwerp, dan gaan onze hoveniers aan de slag met de aanleg van uw tuin. Onze hoveniers beschikken over jarenlange ervaring en zij verheffen de aanleg van tuinen tot een kunst! Met oog voor detail en met de nodige vakmanschap realiseren ze een tuin waar u verstald van zult staan! Wilt u na de aanleg van uw tuin het onderhoud laten uitvoeren door Jansen Hoveniers? Ook dat is mogelijk. Wij werken hiervoor zelfs met handige onderhoudscontracten waarbij we u periodiek kunnen ondersteunen met uw tuinonderhoud.
 

Unieke tuinen van Jansen Hoveniers

In de West-Brabantse plaats St. Willebrord vindt u hoveniersbedrijf Jansen Hoveniers. Wij zijn echter geen standaard of doorsnee hovenier: wij realiseren droomtuinen die exclusief, vernieuwend, gewaagd én uitdagend zijn! U heeft een unieke tuin, want geen twee tuinen zijn hetzelfde! En ook al is ons bedrijf gevestigd in Brabant, we bedienen ook particulieren en zakelijke klanten die verder weg gevestigd zijn. Zo werken we onder andere in de regio’s DordrechtRotterdam, TilburgBreda en Antwerpen.
 

Bekijk onze gerealiseerde tuinprojecten

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de diensten en gerealiseerde tuinen van Jansen Hoveniers? Bekijk dan heel gemakkelijk onze gerealiseerde tuinprojecten en doe volop inspiratie op voor uw eigen tuin of bedrijfstuin! Uiteraard kunt u ook contact met onze tuinspecialisten opnemen: zij geven u graag meer informatie en lichten een en ander toe. We horen graag van u!