Tuinontwerp en tuinaanleg in Rotterdam Hillegersberg

Wilt u een bijzondere en oogverblindende tuin? Een tuin die nét even anders is dan andere tuinen? Dan bent u bij Jansen Hoveniers uit St. Willebrord aan het juiste adres! Dit hoveniersbedrijf neemt is specialist in tuinontwerp en tuinaanleg. Dit doen we voor klanten in de wijde omgeving, waaronder in Rotterdam Hillegersberg.
 

Onze ontwerpers maken een gedetailleerd tuinontwerp

Een mooie tuin begint bij een deskundig en creatief ontwerp. De tuinontwerpers van Jansen Hoveniers helpen u uw ideeën te vertalen naar een gedetailleerd tuinontwerp. Hierin kunt u al uw wensen aangeven. Wilt u bijvoorbeeld een vijver, zwembad of zwemvijver aan laten leggen? Of een tuinhuis of poolhouse in de tuin? Onze ontwerpers nemen dit mee in hun ontwerp.
 

De specialist in tuinaanleg

Aan de hand van dit ontwerp kan uw tuin aangelegd worden. Onze ervaren hoveniers hebben een passie voor groen. Of het nu gaat om herinrichting van bepaalde delen van uw tuin, een volledige renovatie of de realisatie van een compleet nieuwe tuin: de aanleg van uw tuin is bij ons in goede handen! En helemaal fijn: naast tuinontwerp en tuinaanleg kan Jansen Hoveniers ook het tuinonderhoud op zich nemen.
 

Jansen Hoveniers voor bedrijven en particulieren

Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf gevestigd in St. Willebrord in West-Brabant. We zijn geen standaard hoveniersbedrijf: onze tuinen zijn vernieuwend, gewaagd en uitdagend! Bedrijven én particulieren kunnen bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Naast Rotterdam en Rotterdam Hillegersberg werken wij voor klanten in de regio Dordrecht, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en meer.
 

Vraag het onze tuinspecialisten

Wilt u uw tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door Jansen Hoveniers? Bekijk dan onze gerealiseerde tuinen! Zo kunt u gelijk inspiratie opdoen voor uw eigen tuin. U kunt ook direct contact met ons opnemen. Onze tuinspecialisten geven u graag meer informatie en kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte.

Op zoek naar meer inspiratie?