Tuinontwerp en tuinaanleg in Rotterdam Plaswijck

Wilt u uw tuin vernieuwen of wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Reken dan op de kennis en kunde van Jansen Hoveniers uit St. Willebrord! Gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinaanleg. Dit verzorgen we voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving, waaronder Rotterdam Plaswijck.

Uw wensen en ideeën in een tuinontwerp

Laten we bij het begin beginnen: een nieuwe of gerenoveerde tuin begint met een goed en gedetailleerd tuinontwerp. Een tuinontwerp waarin uw wensen en ideeën zijn meegenomen en waarbij de mogelijkheden van uw tuin optimaal worden benut. Wilt u een vijver, zwembad of zwemvijver aan laten leggen? Of wilt u een tuinhuis of poolhouse in de tuin? Onze tuinontwerpers nemen dit mee in hun ontwerp.
 

Tuinaanleg door ervaren hoveniers

Aan de hand van dit tuinontwerp kunnen onze hoveniers de tuin voor u aanleggen. Onze ervaren hoveniers hebben een passie voor groen. Zij verheffen de realisatie van uw tuin tot een kunst. Bovendien is de tuin is een verlengstuk van uw woning. Bij de aanleg van de tuin kunnen we samenwerken met een binnenhuisontwerper. En wilt u dat uw tuin na het aanleggen ook onderhouden wordt, dan bent u bij Jansen Hoveniers ook aan het juiste adres! Wij zijn naast tuinontwerp en tuinaanleg ook gespecialiseerd in tuinonderhoud.
 

Jansen Hoveniers is geen standaard hoveniersbedrijf

Jansen Hoveniers is geen standaard hoveniersbedrijf: onze tuinen zijn vernieuwend, gewaagd en uitdagend! Naast Rotterdam en Rotterdam Plaswijck realiseren we ook tuinen in de wijde omgeving: van Dordrecht, Barendrecht en Ridderkerk.
 

Vraag het onze tuinspecialisten

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Jansen Hoveniers? Bekijk dan onze gerealiseerde tuinprojecten! Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze tuinspecialisten staan u graag te woord en lichten een en ander toe.

Op zoek naar meer inspiratie?