Tuinontwerp in regio Etten-Leur

Wilt u graag een exclusieve tuin die precies voldoet aan uw wensen? Laat uw tuin dan ontwerpen door hoveniersbedrijf Jansen Hoveniers. Wij verzorgen tuinontwerp in Etten-Leur en omgeving en vertalen uw ideeën naar een prachtig aangelegde tuin.

Specialist in tuinontwerp

Een goed ingerichte en onderhouden tuin is een lust voor het oog en bovendien een absolute meerwaarde op uw huis. De tuin wordt tegenwoordig tenslotte steeds vaker als een verlenging van de woonruimte gezien en verdient daarom de nodige aandacht.

Bij het ontwerpen van uw tuin zorgen wij niet alleen dat uw wensen vertaald worden naar een uitgebreid tuinontwerp, maar ook dat de tuin een geheel is met de uitstraling van de rest van uw huis. Hiervoor werken onze tuinontwerpers samen met een binnenhuisarchitect. Samen zorgen zij voor een afgestemd tuinontwerp, dat na uw goedkeuring professioneel wordt aangelegd.

Naast tuinontwerp kunt u bij ons hoveniersbedrijf ook terecht voor tuinonderhoud, het aanleggen van sierbestrating en het aanleggen van zwembaden. Wij bieden onder andere zwembaden van het kwaliteitsmerk Starline die wij volledig voor u kunnen inbouwen.
 

Vraag het uw hovenier

Wilt u meer weten over tuinontwerp door ons hoveniersbedrijf in Etten-Leur of direct een afspraak maken om uw tuin professioneel onder handen te laten nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.