Tuinontwerp in Rotterdam en omgeving

Tuinontwerp Rotterdam

Wilt u een tuin laten ontwerpen door een hovenier, bijvoorbeeld omdat u in een nieuwe woning bent getrokken en de tuin op de schop moet? Of bent u uitgekeken op uw huidige tuin en wilt u dat uw tuin toekomstbestendig is en wordt voorzien van de meest innovatieve en moderne inzichten? Kies in deze gevallen voor de ervaring en deskundigheid van Jansen Hoveniers: een hoveniersbedrijf uit het Brabantse St. Willebrord. Wij beschikken over vakmanschap en passie en wij verwezenlijken graag uw droomtuin! Dit doen we voor particulieren en zakelijke klanten in de wijde omgeving, waaronder in Rotterdam en de Drechtsteden.

De werkwijze van Jansen Hoveniers

Gaat u met Jansen Hoveniers in zee, dan zult u merken dat we vaak op een vaste manier werken. Zo luisteren we naar uw wensen en inventariseren we uw tuin. Wat zijn de mogelijkheden van de tuin? Dit willen we helder voor ogen krijgen. Vervolgens maken we een ontwerp op maat, waarin uw wensen én de mogelijkheden van uw tuin zijn opgenomen. Hierin hebben we belangrijke zaken meegenomen, zoals beplanting, kleuren en attributen en objecten in de tuin. Denk dan aan een vijver, zwembad, tuinhuis of meer! Ons team van ervaren en gepassioneerde hoveniers gaat vervolgens aan de slag met het ontwerp, zodat uw tuin met vakmanschap en oog voor detail wordt aangelegd. En ligt de tuin er tiptop bij, dan kunnen wij u helpen met het onderhouden van deze perfect aangelegde tuin. Hiervoor werken we met handige onderhoudscontracten: zo hoeft u nooit om te kijken naar het onderhouden van uw tuin!
 

Geen twee tuinen zijn hetzelfde

In de Brabantse plaats St. Willebrord vindt u Jansen Hoveniers: een hoveniersbedrijf dat anders is dan andere hoveniersbedrijven. Onze exclusieve tuinen zijn vernieuwend, gewaagd én uitdagend: geen twee tuinen zijn hetzelfde! Ons bedrijf is dan wel gevestigd in Brabant, maar we bedienen klanten (zowel particulier als zakelijk) in de wijde omgeving. Dus woont u in Rotterdam en omstreken? Ook dan kunnen wij uw tuin onder handen nemen en omtoveren tot een droomtuin!
 

Vraag het onze tuinspecialisten

Wilt u meer weten over de diensten van Jansen Hoveniers of wilt u een afspraak met een van onze tuinspecialisten? Neem vrijblijvend contact met ons op: wij kijken graag met u mee. En wilt u alvast een voorproefje van ons vakmanschap in exclusieve tuinen? Bekijk onze gerealiseerde tuinen en laat u inspireren door de mogelijkheden.