3D tuinontwerp

Het ontwerpen van uw tuin is een avontuur dat we graag samen met u aangaan. We beginnen met een wit vel papier, en we eindigen met een ontwerp waarin al uw tuindromen samenkomen. Precies de juiste indeling, mooie beplanting, een terras of misschien wel een waterpartij of een zwembad. Eigenlijk jammer dat u nog even moet wachten tot de eerste spade de grond in gaat en u het eindresultaat kunt bewonderen! Hoewel… met ons 3D-tuinontwerp lijkt het net alsof uw tuin al is aangelegd.

Tuinontwerp in 3D

Natuurlijk begint het ontwerpen van uw tuin met het maken van schetsen op papier. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Wilt u een strakke tuin, of een tuin met meer natuurlijke en organische vormen? Wat voor bestrating wilt u? En als het om een daktuin gaat: wat zijn de technische mogelijkheden en beperkingen? Wanneer u uw keuzes eenmaal heeft gemaakt, kan onze tuinontwerper voor u een 3D-tuinontwerp realiseren met de speciale software die Jansen Hoveniers daarvoor ter beschikking heeft.

Levensechte 3D-tuinimpressie

Een tuinontwerp in 3D is uniek om te genieten van meer voorpret. Want de 3D-simulatie is zo levensecht, dat het lijkt alsof u al door uw tuin aan het lopen bent. U ziet de planten en hoort zelfs de vogels fluiten, het water klateren en de insecten zoemen! Een 3D-simulatie prikkelt al uw zintuigen – eigenlijk net zoals een échte tuin van Jansen Hoveniers dat doet. Nou ja… behalve de heerlijke geuren, dan. Die kunnen we helaas niet in het 3D-tuinontwerp verwerken.

Meer weten over ons 3D-tuinontwerp?

Wilt u uw bestaande tuin helemaal opnieuw inrichten, of gaat u een nieuwe woning bouwen en wilt u die voorzien van de tuin van uw dromen? Bij Jansen Hoveniers ontwerpen we uw tuin helemaal volgens uw wensen en voorkeuren. We leggen uw tuin van A tot Z aan, maar voor het zover is, kunt u alvast rondwandelen in uw nieuwe tuin met het 3D-tuinontwerp. Meer weten? Neem contact op voor meer informatie of maak meten een afspraak!