Tuinontwerp maken

Lekker relaxen. Genieten van alles wat groeit, bloeit en leeft. Helemaal tot rust komen bij het geluid van een kabbelende waterpartij. Borrelen op het terras op een warme, lome zomeravond. In uw tuin komt het allemaal samen. Het is dé plaats waar u kunt ontspannen en even los kunt komen van het leven van alledag. Daarom is een goed doordacht tuinontwerp heel belangrijk.

Professioneel tuinontwerp maken

Kies daarom voor de tuinontwerpers van Jansen Hoveniers. Wij gaan niet uit van de laatste trends of van wat iedereen al doet, maar van uw persoonlijke wensen. Houdt u van strak en modern? Wilt u juist een tuin met veel groen, bloemen en organische vormen? Bent u gehecht aan de appelboom in uw tuin en wilt u die behouden – of wellicht op een andere plaats herplanten? Met al uw wensen houden we rekening wanneer we een tuinontwerp maken. Als u dat wilt, vertalen we het tuinontwerp bovendien graag voor u in een 3D-impressie. U kunt daarmee als het ware alvast door uw tuin heen lopen, voordat hij is aangelegd. Voorpret gegarandeerd!

Tuinontwerp maken daktuin

Onze tuinontwerpers kunnen van uw plat dak een prachtige daktuin maken. Een terras, planten, zelfs bomen of een waterpartij: in veel gevallen is het mogelijk. Om een tuinontwerp te maken voor een daktuin is wel bijzondere expertise en ervaring nodig, want er hangt veel af van de draagconstructie van uw dak. Bij Jansen Hoveniers hebben we die expertise ruimschoots in huis: we hebben dan ook al veel luxe daktuinen ontworpen én aangelegd. 

Tuinontwerp omzetten in prachtige tuin

Is het tuinontwerp helemaal naar uw zin? Dan kunt u ook het aanleggen van uw tuin met een gerust hart aan de vakmensen van Jansen Hoveniers overlaten. We werken met planten en bomen van gerenommeerde kwekers, leggen terrassen en paden strak aan en we leveren u plantenbakken, verlichting, buitenhaarden en andere tuinaccessoires van toonaangevende merken. 

Tuinontwerp laten maken?

Bent u benieuwd hoe Jansen Hoveniers ook voor uw tuin of plat dak een tuinontwerp kan maken waar u het liefst zó in zou willen stappen om te genieten van de rust en het groen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of bekijk onze gerealiseerde projecten voor meer inspiratie.