Mediterrane tuinen

Het Zuidelijke temperament met olijfbomen, palmen en vijgenbomen… met een Mediterrane tuin voelt het alsof u altijd vakantie heeft! Natuurlijk, in Nederland hebben we minder zonuren dan aan de Côte d'Azur, maar met de juiste keuze van beplanting, materiaalgebruik en kleuren krijgt u ook hier dat warme gevoel!

 • Rotterdam

  Ibiza style tuin

  Mediterrane tuin

  Ibiza style tuin

  Voor de bezitters van deze tuin is Ibiza dé vakantiebestemming. Van de relaxte sfeer van dat eiland genieten ze het liefst het hele jaar door. Met deze tuin in Ibiza-stijl houden ze het vakantiegevoel het hele jaar vast!

 • Roosendaal

  Wellness in mediterrane sferen

  Mediterrane tuin

  Wellness in mediterrane sferen

  Geniet het hele jaar door van heerlijke wellness in eigen tuin. Bekijk al zwemmend de olijfbomen en hoor het geritsel van de palmbladeren. Rust uit op de comfortable loungebanken of in de whirlpool. De zorgvuldig gekozen materialen zorgen ervoor dat deze tuin een bijzondere sfeer uitstraalt.

 • Blomac | Zuid-Frankrijk

  Kasteeltuin Chateau de Blomac

  Mediterrane tuin

  Kasteeltuin Chateau de Blomac

  Het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan in Blomac, een typisch dorpje in het zuiden van Frankrijk. Slaperig, rustig en sereen. Het hoogtepunt van het dorp is het kasteel, met een schitterende tuin van 5 ha. Onze hoveniers zorgen ervoor dat deze tuin en het zwembad hun sprookjesachtige sfeer behouden.

 • Dordonge | Frankrijk

  Kasteeltuin

  Mediterrane tuin

  Kasteeltuin

  Wegdromen tijdens een wandeling in de tuin van een eeuwenoud kasteel: in deze kasteeltuin in de Franse Dordogne komen eeuwenoud en gloednieuw bij elkaar.

 • Zuid-Afrika

  Restauranttuin

  Mediterrane tuin

  Restauranttuin

  Een heerlijke maaltijd, middenin de overweldigende natuur in Zuid-Afrika: het kan in Montagu, een dorpje in de Cogmanskloof bij het begin van de kleine Karoo. De prachtige loungetuin van het terras werd ontworpen en aangelegd door Jansen Hoveniers.