Siertuinen

Heeft u uw woning op een bijzondere manier ingericht? Dan is het fijn om uw tuin in dezelfde sfeer aan te leggen. Uw tuin is immers het verlengde van uw woning. Met oog voor detail ontwerpen onze tuinontwerpers een tuin die perfect aansluit bij uw wooninterieur. Romantisch, modern of landelijk? We realiseren de sfeertuin van uw dromen!

 • Zierikzee

  Strakke wellness tuin

  Siertuin

  Strakke wellness tuin

  Niets is lekkerder dan met het hele gezin genieten. Lekker ontspannen in de zon aan de rand van het zwembad. 's Avonds genieten van een spelletje of een borrel, behaaglijk onder de beschutting van de terrasoverkapping. Buiten leven krijgt zo een nieuwe betekenis. 

 • Breda

  Zwembad in eigen tuin

  Siertuin

  Zwembad in eigen tuin

  Lekker twintig baantjes zwemmen om 's ochtends de dag goed te beginnen. Na het werk ontspannen in het water. Of gewoon loungen aan de zwembadrand, met het rustgevende geluid van het kabbelende water. Dát is de luxe die een zwembad in eigen tuin biedt. 

 • Roosendaal

  Parktuin

  Siertuin

  Parktuin

  Tijdens een picknick op een zomerse dag proeven van verse groenten en sappig fruit uit eigen tuin. Genieten van de kinderen die alles ontdekken wat er groeit en bloeit. En ruiken aan de heerlijk zoete geuren van de weelderige bloemen. Dát is wat deze parktuin te bieden heeft.

 • Breda

  Stadstuin

  Siertuin

  Stadstuin

  Dat een druk bestaan niet altijd minder aangenaam hoeft te zijn, bewijst dit tuinontwerp. Op een zonnige dag uw kantoor naar buiten verplaatsen? Het kan in deze heerlijke stadstuin, die zorgt voor een oase van rust.

 • Roosendaal

  Wellness in mediterrane sferen

  Siertuin

  Wellness in mediterrane sferen

  Geniet het hele jaar door van heerlijke wellness in eigen tuin. Bekijk al zwemmend de olijfbomen en hoor het geritsel van de palmbladeren. Rust uit op de comfortable loungebanken of in de whirlpool. De zorgvuldig gekozen materialen zorgen ervoor dat deze tuin een bijzondere sfeer uitstraalt.

 • Roosendaal

  Bostuin

  Siertuin

  Bostuin

  Spot eekhoorntjes, hoor de vogels en ruik het bos. In deze bostuin is de natuur nooit ver weg. Een boswandeling in eigen tuin? Het kan! En daarna is het heerlijk relaxen op het ruime terras. 

 • Tilburg

  Kleine stadstuin

  Siertuin

  Kleine stadstuin

  Een kleine oase midden in de stad, dat is deze subtiele stadstuin in Tilburg. Want ook een kleine tuin kan over veel comfort kan beschikken. De combinatie van ruw steigerhout, leimuren en strakke bestrating geeft deze tuin een stoer uiterlijk.

 • Achtmaal

  Comforttuin

  Siertuin

  Comforttuin

  Comforttuin. Een betere naam voor dit project is er niet. Spelen en relaxen komen samen in deze prachtige, middelgrote tuin. Deze middelgrote tuin bevat alle ingrediënten om er heerlijk comfortabel te relaxen.

 • Sprundel

  Rotstuin met vijver

  Siertuin

  Rotstuin met vijver

  U waant zich in deze rotstuin op vakantie. Een kabbelend bergbeekje. Knerpende grindpaden. En een wijds uitzicht op een groene omgeving. Toch ligt deze tuin gewoon in Sprundel. 

 • Sprundel

  Kleine stadstuin

  Siertuin

  Kleine stadstuin

  Heerlijk geurende lavendel met zoemende hommels en bijtjes omzoomt de twee terrassen van deze compacte, intieme en onderhoudsarme stadstuin in Sprundel. De verhoogde bloembakken zorgen voor een intiem gevoel. 


   

   

 • Sint Willebrord

  Voortuin

  Siertuin

  Voortuin

  Mooie ronde vormen en verschillende beplanting geven deze voortuin in Sint Willebrord een speels en ruimtelijk beeld.