Uw hovenier in Rotterdam en omgeving

Hovenier in regio Rotterdam

Wilt u uw tuin laten aanleggen door een hovenier? Als u uw tuin wilt laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door een professional, kies dan voor Jansen Hoveniers uit het West-Brabantse St. Willebrord!

We hebben een team van ervaren hoveniers met een passie voor groen. Of het nu gaat om de herinrichting van uw tuin, een volledige renovatie of de realisatie van een compleet nieuw buitenverblijf: wij hebben het vakmanschap in huis om uw droomtuin te verwezenlijken! Dit doen wij voor particulieren en zakelijke klanten in de omgeving van Plaswijck Rotterdam en Hillegersberg Rotterdam.

De werkwijze van Jansen Hoveniers

De deskundige en bovenal gepassioneerde tuinspecialisten van Jansen Hoveniers hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van vernieuwende en moderne tuinen. Schakelt u ons in, dan werken we vaak op een vaste werkwijze. Allereerst inventariseren we uw tuinwensen. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuis, poolhouse, zwembad, serre of overkapte veranda? Vervolgens bekijken we uw tuin en nemen de mogelijkheden in ons op. Met deze informatie gaan onze tuinontwerpers aan de slag met een ontwerp op maat. Hierin zijn zowel uw wensen als de mogelijkheden van uw tuin meegenomen. Gaat u akkoord met het ontwerp, dan gaan onze ervaren hoveniers aan de slag met het aanleggen van uw droomtuin. Dit doen ze met een flinke portie vakmanschap en met oog voor detail. Is uw tuin perfect aangelegd, dan kunnen we nadien ook het onderhoud van de tuin op ons nemen. Hiervoor werken we met handige onderhoudscontracten waarmee we het onderhoud frequent kunnen inplannen en uitvoeren.

Geen doorsnee hoveniersbedrijf

Jansen Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit de provincie Brabant. We zijn geen standaard of doorsnee hoveniersbedrijf: onze exclusieve tuinen zijn vernieuwend, gewaagd én vernieuwend! Onze tuinen mogen gezien worden! Naast Brabant verzorgen wij de meest mooie tuinen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Goes en Middelburg. Daarnaast werken we ook voor particuliere en zakelijke klanten in België – met name in het grensgebied bij Antwerpen.

Bekijk onze gerealiseerde tuinen

Wilt u uw tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door Jansen Hoveniers? Bekijk dan onze gerealiseerde tuinen! Zo kunt u gelijk inspiratie opdoen voor uw eigen tuin. Ook kunt u direct contact met ons opnemen: onze ervaren tuinspecialisten voorzien u graag van meer informatie! Daarnaast kunt u ook direct een offerte bij ons opvragen voor een prijsopgave op maat.